SUNNY DAY

Herkese merhaba, sonunda hava istediğim gibi ısınmaya başladı ve hal böyle olunca ister istemez ben de keyifleniyorum.  Mayıs ayını sevmem bu ay içinde doğmuş olmamdan kaynaklanıyor olabilir. İşte bu yüzden tam bir bahar çoçuğuyum. Bugünkü kombinimde mavi polo yaka t-shirt ve ona uygun renkte mavi- gri bir pantolonu kahve tonunda ayakkabımve olmaz sa olmazsım renkli çorabımla kombinledim. Umarım sizde bu kombinasyonu beğenmişsinizdir. 
Hepinizi sevgiyle kucaklıyo, bir sonraki posta görüşürüz diyorum.
*****
Hello everyone, finally warmed air. weather be nice , and I’m happy. I love the month of May , because I was born this month.
Im wearing…
polo t-shirt & pants 
DOCKERS
shoes
HOTİÇ
eyewear
SUN CONCEPT
socks
TOP MAN
watches
DANIEL  WELLINGTON

 

OFF WHITE

Herkese merhaba, söz verdiğim gibi artık sizlerle daha yakınım ve mümkün olduğunca hem burada hem de instagram ‘da aktif olmaya çalışıyorum. Umarım zevkle takip ediyorsunuzdur. 
Yine bir Nişantaşı çıkartması ile karşınızdayım. Nişantaşı benim için İtalya’nın Milano’su gibi…
Bugünkü kombinimde yavalar tam olarak sıcak olmadığı için triko bir t-shirt buna uygun renkte bir pantolon ve kombinime aykırılık katacak kaptan şapkamdan ibaret. 
Umarım beğenmişsinizdir.

Im wearing..
Tişört / T-Shirt : ZARA
Pantolon / Pants: Koton
Ayakkabı / Shoes : Deichmann
Gözlük / Eyewear: Pull&Bear
 If you like, leave a comment below…
Feel free to share on.
Yorumlarınızı yazmaktan lütfen çekinmeyin!

Benim Rengim Siyah


Hello fahion lovers, I always like black combinations, today I chose to wearing knit tank from TopMan, Zara pants, HM cardigan, Camper shoes and eyewear from Acne. 
I hope you liked it:)
If you like, leave a comment below…
Feel free to share on
*****
Güzel bir İstanbul gününden herkese merhaba, Her daim siyaha olan zaafım beni bu sıcak havada bile tepeden tırnağa siyah giydirmeyi başarabiliyorsa ne mutlu bana!
Bugünkü kıyafet seçimlerim örme atlet TopMan, pantolon Zara,hırka HM, ayakkabım Camper ve gözlüğüm ise Acne’den… 
umarım beğenmişsinizdir.
Yorumlarınızı yazmaktan lütfen çekinmeyin!

MAY

Herkese merhaba Mayıs ayı geldi geçiyor. Bahar geldi derken Istanbul’un değişken havası yüzünden baharı tam anlamıyla yaşayamaz olduğumuzun altını çizmek isterim. 
Uzun zamandır post yapmadığımın da farkındayım! Yoğun giden iş gündemim ve projelerim anca bitti. Bu durumdan kurtulur kurtulmaz, vermiş olduğum arayı kapatmak için kamera karşısına geçtip sizlerle kaladığımız yerden devamediyorum. bunun dışında size başka bir haberim daha olacak, artık karşınızda daha çok olmaya özen göstereceğim. Uzun yıllardan beri cafe yoğunluğumu artık hafiflettim. Bloguma ağırlığı vermek için artık kafe işini part time olarak devam edeceğim. Bu da daha fazla seyahat, daha fazla post demek oluyor. Önümüzdeki günler ve aylarda ilk durak kısmet ise Milano sonrasında Floransa ve İsveç var.
Takipte kalın! Nerede mi? İnstagram’da! 
*****
Hi everyone , I know, I have not write the post a long time to  ! then I’ll be with you in abundance. In the coming days there will be plenty of my trip . Milan, Florence , Sweden and Alacati routes planned for the moment …
Follow me! Where? On Instagram!

ım wearing..
shirt: KİĞILI
pants: KOTON
shoes: DEICHMAN
eyewear: ITALIA INDEPENDENT