A day Istanbul

onurollstyle
Herkese merhaba, Bahar geldi derken hava gün ve gün değişiyor İstanbul’da! Bakıyorsunuz gün içinde günlük güneşlik olan hava öğleden sonra veya akşamüstü bir anda soğumaya başlıyor.
Hal böyle olunca tam bir baharlık sezona bile geçiş yapamadık buralarda…
Önümüzdeki günlerde umuyorum ki artık inceden sezonu yakalayıp renkli ve eğlenceli bahar postları ile karşınızda olacağım. Bu arada Instagram’da takip ediliyor muyum? –> @onurollstyle 
Hepinize keyifli günler dilerim.
*****
Hello everyone, Spring came then changing weather day in and day in Istanbul! Are you looking for the sunny days in the afternoon or early evening after the air begins to cool at a time.
We can not even pass the spring season here …
I hope that in the coming days I will be now available in a colorful and fun spring catch of the season in a thin skins.
I wish you all a pleasant day.
Tişört / T-Shirt : Kığılı
Kaban / Coat: Altınyıldız
Pantolon / Pants: Koton
Ayakkabı / Shoes : Hotiç
Gözlük / Eyewear: Carrera

onur erol

men shoes

SPRING IS COMING

ONUR EROL
The spring is my  favorite season, especially April- the time of joy and fun, the nature has used its best tones to paint the trees when the purple clusters and redbuds are accompanied by the tulips which have decorated the green areas near the streets… I love it:)
Güneş yavaş yavaş ısıtırken içimi inceden şarkımı mırıldanıp baharı kutluyorum bir taraftan…
Yılın en sevdiğim zamanlanıdır. Nisan’ın yeri bambaşkadır benim için, çiçekler yeni yeni açmış, yeşilin en güzeli boyamış ağaçları bir taraftan mor salkımlar, erguvanlar  ve yol kenarlarındaki laleler  eşlik ediyor ya işte buna bayılıyorum!
ım wearing..
shirts: Zara
pants: Altınyıldız Classics
socks: Cos
Shoes: Hotiç 

ONUROLLSTYLE

HOTİÇ 2015

DOUBLE DENIM

Hello everyone, Hope your monday has been a graet one. Today was a double denim day. I love denim on denim, and you rock it beautifully!
Do you wear denim on top and the bottom? How do yo feel about it?
ım wearing, 
jacket from Lee jeans, shirts from TopMan, Jeans from Bershka and my shoes from Adidas 

RELAX

onur erol
Hello everyone!
Do you ever feel stressed, sad or even depressed? I know I do sometimes, whenever tired …
What I do when I start to be super nervous is not the best thing to do, I start being really anxious about stuff. So what I decided to do one day was to try yoga. Not a class but at home, garden or park…
I knew that yoga had the amazing power to relax your body and soul but I also thought that yoga was not really a workout but only meditation…
I feel really calm and peaceful afterwards. But to feel that way you must forget about your daily problems while doing yoga otherwise it will just ruin the entire purpose. Normally, at the end of the workout, you just stay lying on the floor and close your eyes. I swear that this is my personal favorite moment because I feel how all the stretching from yoga relaxed my body and since I disconnected form the real world for a couple of minutes, my mind is peaceful and I feel ready to rise above my problems or insecurities.
*****
Herkese merhaba!
Biliyorum ki bir çoğunuz yorgun, stresli ve depresif olabiliyor. Evet ben de oluyorum bazen bu depresif halim günlerce, haftalarca sürebiliyor…
İçinde bulunduğumuz koca şehir ve koşuşturmaca zaman içerisinde bizi yıpratmaya yetebiliyor. Bu zamanlarda ve bunun dşındaki zamanlarda biraz rahatlamaya ihtiyaç duyarsın. Mesela bazen arkadaşlarınla bile konuşmayı tercih etmezsin ya işte böyle bir durumda kendimi ve bedenimi rahatlatmak için yoga yapmaya başladım. Yoga’yı ilk olarak bir sınıfta denedim fakat inanın ki kendi evinizde, bahçenizde veya parklarda daha kolay yapabilirsiniz. Sadece bir kaç teknik öğrenin bu sizin için yeterli olacaktır. Sonrası zaten kendiliğinden gelecektir. Gözlerini kapatın ve iç sesinizi dinleyin nefes alın nefes verin. Hepsi bu!
im wearing, all sports wear Tchibo, Shoes Skechers

IZMIR FASHION WEEK

 Herkese merhaba,
Geçtiğimiz hafta İzmir Fashion Week için egenin incisi İzmir’deydim. İlk Moda haftası için orada olmak ve İzmirli moda severlerle buluşup bir söyleşi gerçekleştirmek gerçekten harika bir deneyimdi. Ayrıca bu organizasyona ev sahipliği yapan Diva Magazin’e sonsuz teşekkürlerimi sunmadan edinemeyeceğim.
Hello everyone,
I was İzmir last week for İzmir Fashion Week,  there are first time  organizes for fashion week and it was nice seeing exciting things happening for Izmir.

IZMIR

onur erol, izmir sokak stili
Türk Hazır giyim ve Konfeksiyon sektörüne genç ve yenilikçi tasarımcılar kazandırmak amacıyla Ege Hazır giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen “EİB Moda Tasarım Yarışması” bu yıl 10. kez düzenlendi.
Ben de bu görkemli yarışma için KIĞILI kombinim ile soluğu Kaya İzmir Thermal Hotel’de aldım. Gecede yarışan 10 genç finalist, 2015-2016 sonbahar-kış kadın erkek hazır giyim koleksiyonları sergilenirken gerçekten heyacanlanmadım desem yalan olur.  Bu yıl ‘Giz’ temasını taşıyan tasarımlar gerçekten ‘giz’lerinden sıyrılıp bize mükemmel bir sunum ya İzmir iş ve cemiyet hayatından ünlü simaların katıldığı gecenin sunuculuğunu Deniz Akkaya üstlendi. Birbirinden ilginç tasarımlar, aralarında Merve Büyüksaraç ve Cansu Melis Karakuş’un da bulunduğu 40 manken tarafından davetlilere sunuldu. Jürinin verdiği kararla Elif Akar üçüncü, Narçın Yalçın ikinci ve Havva Ağu da birinci seçildi. Moda organizasyonu, House müziğin divası Amerikalı şarkıcı Danna Leese’in sahne aldığı ‘after party’ ile geceyi sonlandırdık.