PITTI DAY 4

 Hello everyone ! Is my last outfit of the Pitti Uomo. I want to thank my sponsor altınyıldız  too and I was wearing all combine  by  AltınyıldızClassics  you can find here: www.altinyildizclassics.com
If you like, leave a comment below…
Feel free to share on Facebook/Twitter/Instagram
*****
Herkese Merhaba! Pitti Uomo son kombinim ile karşınızdayım! Son olarak tercih ettiğim tabii ki bir erkeğin gardorobunda olmazsa olmazı trençkot tabii ki ..
Trençkot giyinmeyi gerçekten seviyorum hem daha elegan hemde şık gösterdiği kesin. Ve son olarak Pitti maceramda beni orada yalnız bırakmayan AltınyıldızClassics ‘e çok teşekkür ediyorum.   siz de birbirinden güzel kıyafetlere  www.altinyildizclassics.com ‘ dan ulaşabilirsiniz!
Yorumlarınızı bekler hatta hala takip etmediyseniz altaki sosyal medya hesaplarımabir göz atmanızı isterim.
photography

PITTI DAY 3

Hello beautiful people! Is my third outfit of the Pitti Uomo.You know why I love my job? Of course cause I get to have a lot of clothes lol.. But also because traveling makes you meet a lot of interesting people! And Matthias is one of those, he is a fashion blogger and he lives in Antwerp! 
Go follow his blog : www.mattgstyle.com
I love this outfit , I’m wearing all my  favorite combine of AltınyıldızClassics you can find here:  www.altinyildizclassics.com
If you like, leave a comment below…
Feel free to share on Facebook/Twitter/Instagram
*****
Merhaba güzel insanlar! Pitti Uomo üçüncü kombinim ile karşınızdayım! Blogger olmayı sevdiğimi söylememe gerek yok sanırsam. İşimin en güzel yanı bir çok kez seyahat edebilmek ve bir çok insanla tanışmak şüphesiz! İşte Matthias’ta bunlardan biri kendisi ile Pitti’de tanıştık O da benim gibi erkek moda blogu tutuyor ve kendisi  Anvers’ten.
Matthias’ı takip etmek isterseniz: www.mattgstyle.com
Taba, kahverengi ve kırmızının uyumuna bayılıyorum ve o yüzden bu kombinin benim için apayrı bir yeri olduğunu söyleyebilirim. Siz de daha fazlasını
AltınyıldızClassics  ile  yapabilirsiniz! hemen  www.altinyildizclassics.com ‘ a göz atın!
 Yorum bırakmak veya beni diğer sosyal medya hesaplarımdan takip etmek isterseniz
buradayım.

PITTI DAY 2

 Hello my friends! My  2 outfit up on the blog for the Pitti Uomo!  I wearing  navy blue trousers, blue jacket, beige trench coat and  with my canvas bags.. all my combine by Altınyıldız Classics 
Thanks a lot everyone.
*****
Herkese merhaba! Pitti’nin ikinci günü kombinimde lacivert pantalon, mavi blazer ceket, bej treçkot ile boy gösterdim. kombinime eşlik eden ise kanvas çantamdı…
Tüm kombin bildiğiniz üzere Pitti Sponsorum Altınyıldız Classics‘e ait :))
Photograpy by Ayebyar

LOVE MOSCHINO

 Hello everyone!
I went out to walk around in Florence before Pitti Uomo… I love Italy, always nice to feel so much of a city … There have been many stories to trace the history and experience of an unutterable believe in dreaming fashion blends.
 Love, Onur
*****
Herkese merhaba,
Pitti Öncesi Floransa’da turlamak oldukça iyi geldi… Konu İtalya olunca akan sular durur. Oldum olası herşeyine bayıldığım İtalya sokaklarında dolaşırken başka bir masalın kahramanı olmak, yaşanmış onca hikayenin izini sürmek, tarih ve moda harmanında rüyalara dalmak inanın ki anlatılmaz bir deneyim.
Pitti postlarını sırasıyla paylaşmaya özen gösteriyorum. Umarım keyifle takip ediyorsunuz. Sevgiler Onur
T-shirts MOSCHINO, Jackets MAID IN LOVE, Jean TOPMAN, Shoes ADIDAS –  ZX FLUX
photography

PITTI DAY 1

  Hi Guys and Girls,
Here I am, my first day at Pitti Uomo. Pitti is kind of the worlds biggest platform for men’s clothing and accessory collections and  for launching new projects in men’s fashion.  But first I’m showing you what I was wearing on my first day here.
I’m wearing a blue  blazer  and I combined it with a grey pant, dark green socks
The shirt I’m wearing is light blue with a print.  so ı  need for a  green scarf ! That’s it guys, hope you like and as I told you, I will tell you more experiences soon!
*****
Herkese merhaba!
 Beni instagram hesabımdan  (@onurollstyle ) takip edenler biliyor ki Pitti için İtalya’daydım! Dünyanın en önemli giyim fuarına davet edilmek ve orada o havayı solumak inanın ki çok keyifliydi…  Pitti’yi Altınyıldız Classic ile keşfetmek ve birbirinden güzel kombinleri taşımak benim için gurur vericiydi..
Pitti ilk gününde mavi blazer ceketime gri ve yeşil renklere sahip pötikare desenli pantalonum, mavi çizgili gömleğim ve yine yeşil pötikare atkım ve yeşil çoraplarımla oluşturdum. Pitti uomo’ya ait diğer postları sırası ile hızlı bir şekilde paylaşacağım beni takipte kalın!
Sevgiler, Onur Erol
I’m wearing:
Shirt, Pant, Blazer and Scarf  ALTINYILDIZ CLASSICS  Shoes INCI DERI Eyewear BLINDE  bag PULL&BEAR
photography

HELLO

Hi Everyone, I hope you are enjoying the beginning of the new year. , I love new years and the opportunity to get a fresh start, clear the decks, and make plans for the coming year. My next plan in Italy,  11 -16 Florence for Pitti Immagine Uomo… “This is the most important platform in the world” and after  16-18 January in Rome for sort holiday, maybe see you there!
Ciao, Onur
*****
Yeni yılın ilk postundan herkee selam! Yeni bir yıl, yeni umutlar ve yeni planlar için ben de hazırım ve 2015’e hızlı bir giriş yapacağım gibi… Önümüzdeki hafta sonu Pitti Uomo için İtalya- Floransa’ya gidiyorum. Bildiğiniz üzere dünyanın en büyük moda platformu olan Pitti’ye ilk kez gidiyor olmanın heyecanı içindeyim. Hemen Pitti sonrası rotamızı Roma’ya çevirip bir kaç gün kısa Roma tatili sonrası dönmüş olacağım. Herkesin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, tüm hayallerinizin gerçek olmasını dilerim.
Sevgiler, Onur
hat ZARA MAN, shirt TOPMAN, Jacket BARBOUR, shoes VANS