MBFWI DAY 5

Hello my friends!
My fifth outfit up on the blog for the İstanbul fashion week! ı wearing jacket from ZARA , pants DOCKERS, shirt HE By MANGO, clutch GUCCI and shoes from İNCİ
Thanks a lot everyone.
****
Herkese merhaba, İstanbul moda haftasının beşinci ve son gününden herkese merhaba son gün için tercihlerim
ceket ZARA , pantalon DOCKERS, gömlek HE By MANGO, clutch GUCCI ve ayakkabım ise İNCİ ‘den.
Herkese kucak dolusu sevgilerimi sunar ve bir sonraki moda haftasında görüşmek üzere diyorum.
Hoşçakalın :))

MBFWI DAY 4

saat
Hello my friends!
My 4 outfit up on the blog for the İstanbul fashion week! ı wearing t-shirt from JDC MILANO , pants ZARA, hat MUDO  my watch Cristian Lay  necklace  GAZZAS and shoes from Deichmann
Thanks a lot everyone.
****
Herkese merhaba, İstanbul moda haftasının dördüncü gününde gündelik bir hareket ederek son derece sade bir kombin seçtim kombinimi sadece göz alıcı aksesuarlarla renklendirmek ise biraz akıllıca oldu :))
tişörtümü Milano’dan JDC MILANO , pantalonum ZARA, şapkam MUDO  saatim Cristian Lay kolyem GAZZAS ve ayakkabım ise Deichmann ‘dan


MBFWI DAY 3

Hello my friends!
My third outfit up on the blog for the İstanbul fashion week! I’m wearing Damat tuxedo and my watch Cristian Lay  and shoes from İnci Deri 
Thanks a lot everyone.
****
Herkese merhaba, İstanbul moda haftasının üçüncü gününde elagan olmayı tercih ettim ve smokin giymek oldukça akıllıca geldi 🙂
Smokinim Damat  , saatim Türkiye’ye yeni gelen bir ispanyol markası olan Cristian Lay, ayakkabım ise İstanbul Moda Haftasında beni yalnız bırakmayan İnci Deri ‘den
Photographers: Sarper Kesim & Merve Çay 

MBFWI DAY 2

          Hello everbody!
This is my second outfit up on the blog for the İstanbul fashion week! 
I’m wearing Tween combine and my bag Pull&Bear and shoes from İnci Deri 
****
Herkese merhaba, İstanbul moda haftasının ikinci  gününde tam da bahara adepte olmuş gibi kahve tonlarını tercih ettim. Kombinlerimde genelde renk ahengini seviyorum ve mümkün olduğunca renk geçişlerine önem veriyorum. Umarım siz de tercihlerimi beğenmişsinizdir.
İkinci günün kombinlerini  Tween  ve İnci Deri ayakkabı, Pull&Bear çantam ile tamamladım.

street fashion

fashion week

inci erkek ayakkabısı

asus

zenfone

EMRE ERDEMOGLU Backstage

EMRE ERDEMOGLU SS15 “ADEN” Backstage – Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul

Herkese merhaba, İstanbul Fashion Week’te en sevdiklerim arasında olan tasarımcılardan biri şüphesiz Emre Erdemoğlu’dur.
Ulusal ve Uluslararası birçok yarışmada ödül alan ünlü tasarımcı Emre Erdemoğlu, ‘’Aden’’Günahlarından Arınmış- adını verdiği koleksiyonu geçtiğimiz günlerde #MBFWI kapsamında moda severlerden tam not aldığını artık biliyoruz. Sezonun trendleri arasında sıklıkla karşılaşacağımız print detaylar, Emre’nin de koleksiyonundan nasibini almış gibi gözüküyor. Örme kumaşlı ceketler, kısa montlar ve gold detaylar koleksiyonun da ana hatlarından diyebilmek mümkün. Lacivert, yeşil ve turuncunun baskın olduğu renklerle bezenmiş bu muhteşem koleksiyon toplam 120 parçadan oluşmakta. Peki olayın biraz mutfağına benimle inmek ister misiniz?
Bu şahane koleksyion izleyici ile buluşmadan önce mutfakta neler olmuş merak ediyorsanız backstage’ten çekmiş olduğum ftoğraflar ve video ile sizi başbaşa bırakıyorum.
Sevgiyle kalın!

#MBFWI FIRST OUTFIT

damat tween
This is my first outfit up on the blog for the İstanbul fashion week.

I’m wearing Tween combine and my bag and shoes from İnci Deri , Hope you like the picture taken at “Antrepo” İstanbul.

İstanbul Fashion Week day1. Photographers: İlkay Kaya & Sarper Kesim 

Thanks a lot everyone.

Jacket, Shirt & Pants: Damat Tween, Hat: Mudo, Shoes & Bag: İnci Deri
*****
Herkese merhaba, bu hafta başında İstanbul’da moda rüzgarı esti! İstanbul Moda Haftası kapsamında birbirinden özel koleksiyonları izlerken ülke olarak moda adına gerçekten iyi yol kattetiğimiz düşüncesindeyim. Moda haftasının ilk gününde Deniz Berdan ve Raissa Vanessa favorilerim arasında olduğunu da belirtmek isterim.

Benim ilk gün kombinimi ise  Tween  ve İnci Deri ayakkabı, çanta ile tamamladım.


zenfone turkiyede
damat tween
inci deri fashion week
onurollstyle
onur erol
arkek ayakkabısı
mbfwi sokak modası

Un Giorno a Milano

zeyne guntas
Milona postlarının en sonundan herkese merhaba!
Milano’da kaldığım süreç içerisinde bana kapısını sonuna kadar açan sevgili tasarımcı arkadaşım, dostum Zeynep Güntaş’a teşekkür etmek istiyorum. Orada geçirdiğim zaman diliminde sayesinde daha da çok şey başardım.
Bir tasarımcının evinde kalıpta üzerine birşey uydurmasan olmaz tabii ki :)) Milano’da kendi kombinlerimden çok zeynep’in tasarımlarını giymeyi tercih ettim. üzerimde gördüğünüz ceket Zeynep Guntas imzalı, Pantolonum H&M, takılarım Gazzas, Ayakkabım ise Deichmann Türkiye’den.
Bu arada Önümüzdeki haftalarda gerçekleşecek olan Moskova fashion week’te Zeynep’in de defilesi olaracak. kendisine buradan sevgilerimi iletiyorum.
İstanbul Fashion Week’te görüşmek üzere :))

zeynep güntaş

MFW Look 5

Hello everybody!!!

I’m in the fashion week here in Milan, and this is my 5th look for the shows. we wearing leather products! My pants ZARA, jacket real VİNTAGE, hat from MUDO and my shoes from ALDO :))
and special thanks Barbara Dutra for the all photos 
Love you all
*****
Selam herkese!!!
Milano moda haftasının son look postundan hepinize merhaba, Duygu ile muhteşem fashion week serüvenimizin son postunu yazarken hala ordaymışız gibi hececanlandım. Gün içerisinde defileden defileye koşuşturmaktan, yorgunluktan kendimizi attığımız kafe köşelerine ve yine gün içinde bu güzel postları size sunalım diye 3-5 kombin giyemek bile çok keyifliydi :))
Ayrıca bu güzel fotoğrafları bize çeken Barbara Dutra‘ya minettarız!

MFW Look 4

Mariano Di Vario Selfie

This is my fourth outfit up on the blog for the Milan fashion week!
I’m wearing for Cavalli fashion show again collection by Emre Erdemoğlu,  Deichmann shoes, my clutch from Begart  
Thanks a lot :))
*****
Yeniden herkese selam,  Milano moda haftasının dördüncü kombini Cavalli defilesinde giymiş olduğum Emre Erdemoğlu kombinim  ile geliyor. Ayakkabılarım Deichmann clutch’ım ise Begart ‘tan!
Cavalli defilesinden önce sokak modası için  sevgili Duygu Şenyürek ile kameralara bolca poz verdikten sonra +MARIANO DI VAIO ve +Chiara Ferragni  ile bolca selfie yaptık. Yine söylüyorum ve hep söyleyeceğim orada olmak ve kendileriyle tanışmak inan ki çok güzel bir duygu :))
Bir sonraki post’ta görüşmek üzere, Onur.


onurollstyle


onurollstyle

Chiara Feraggni Selfie

Duygu Şenyürek, Mariano Di Vario, Onurollstyle

Onurollstyle

MFW Look 3

Hello my friends!
My third outfit up on the blog for the Milan fashion week! I’m so happy because ı wearing IMFW collection by Emre Erdemoğlu, my shoes again Deichmann :))
*****
Thanks a lot everyone.
 Herkese selam! Milano moda haftasında üçüncü kombinim bir önceki İstanbul Fashion Week’te görücüye çıkan Emre Erdemoğlu imzası taşıyor. İnstagram hesabımı takip edenler biliyor ki iki farklı pembe takım giydim ilki bu kısa pantolonlu olandı 🙂 ayakkabılarım ise Milano’da beni yalnız bırakmayan Deichmann‘dan. 
Bir sonraki post’ta görüşmek üzere, Onur.

onurollstyle

onurollstyle