A DAY

Yine yeniden hepinize merhaba, nasılsınız herşey umarım yolundadır. :))
Ağustos ayının sonlarına doğru yaklaşırken sonbahar yavaştan kendini hissettirmeye başladı bile! Eylül ayı itibariyle moda showlarıda başlayacak bu süreç içerisinde bir aksilik olmaz ise Milano fashion week’te olacağım.  Sonrasında ise İstanbul fashion week’i konuşuyor olacağız zaten:)
Bugün kü kombinimi biraz okula dönüş olarak algılayabilirsiniz  beyaz fit kesim gömlek hemen hemen hepimizin dolabında mevcuttur ve bu gömleği ister kumaş isterseniz jean ile kombinliyorduk zaten, fakat son derece rahat bir kumaş pantolon ile ben de ilkez kombinlemiş oldum. ben şahsen kendime çok yakıştırdım siz de aynı fikirde misiniz?
*****
Hello to you all, how are you I hope everything is okay. :)) 
even began to feel the fall! As of September will start at fashion shows, and if there is a mishap during this process I will be in Milan fashion week. Afterwards, we’ll be talking about Istanbul fashion week already 🙂 
Today’s combined with a little back to school as you can detect white feet fit shirt almost all of us in the closet is available, and this shirt you want the fabric if you want jeans with kombinliy were already, but with an extremely comfortable fabric with pants I first combine it’ve been. 
Do you think is good?

shirts – DUFY  // pants- ZARA // shos – ALDO // eyewear – CARRERA

fioritura

2015 men fashion

Yine yeniden hepinize merhaba, evet farkındayım bu sıralar postlarımı ihmal etmiyorum ve arayı uzatmadan post etmeye çalışıyorum. Umarım bu hep böyle devam eder.
Sonbahar kombinlerini elimden geldiği kadar sizinle paylaşmaya çalışıyorum. Gördüğünüz üzere 2014-2015 sonbahar – kış erkeği biraz daha iddialı olacak gibi rengarenk desenli pantolonlar  ve rengarenk triko kazaklar bu kış sezonunun trendi olacak gibi, bunun dışında yine çiçekli baskılarda ön planda özellikle sanat ağırlıklı kombinlere şimdiden alışsanız iyi olur derim. 
sevgilerimle Onur Erol

onur erol

onur erol

all combines – ZARA 

PAINTED SWEATSHIRT

sweatshirt
Herkese merhaba, 
Yaz günü neyin nesi bu sweatshirt demeyin sakın! Ben gerçekten bunu görünce aşık oldum desem yeridir. Mağaza vitrinlerini yeni sezon ürünleri süslemeye başladığı bu günlerde indirim reyonlarına sakın göz atmadan geçmeyin derim. üzerimde gördüğünüz bu muhteşem sweatshirt’ü de aynen bahsetmiş olduğum gibi çok çok ucuza indirim koleksiyonundan aldım. işte bazen araştırmak ve karıştırmak gerekiyor özel ve güzel birşeyleri bulmak için. Şimdi ben izninizle başka bir keşif için kaçıyorum markalar en altta yazıyor. sevgilerimle Onur :)) 

vans
aşşk kahve

onurollstyle
onurollstyle

onurollstyle

onurollstyle

Sweatshirt – ZARA // shorts- TOPMAN 

BLACK

Herkese merhaba, 
Sonbahar kış koleksiyonları mağaza vitrinleri süslemeye başladığı bu günlerde, havanın sıcaklığına aldanmayıp gidip yeni koleksiyonlarda ne var ne yok talan etmeye başladım bile!
Son 2 yıldır Zara Man koleksiyonlarını sevdiğimi size söylemiştim. Her geçen koleksiyonda daha da iddialı erkek koleksiyonları üzerine çalışan zara bu kışta içimizi ıstacak gibi…
Kış koleksiyonunda siyah tonlar ağırlıkta olmakla beraber dama desenler ve kuru kafalar tişört ve sweatshirtleri süslemiş bile! koleksiyona eşlik eden ise uzun asimetrik kesimli hırkalar ve skinny jeans, deri de bu kışın vazgeçilmezi olacak gibi görünüyor.
Bugünkü kombinimde  üzerimdeki tişört zara’nın kış koleksiyonundan, çift kumaş olarak tasarlanan tişörtün üst baskısı tranparan bir kumaşa yapılmış ben çok beğendim ya siz?

 tshirt – ZARA // cardigan- H&M // jean – ZARA  // bag – TOMMY HILFIGER 

ISLAND

mariano di vaio
Hello my friends!!
How’s life going? I am so good, I’m wasting time on vacation as much as possible. I went to the buyukisland again last week. Sounds really good to spend time on the island. Love you all my friends! 
Onurollstyle 
*****
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Umarım herşey yolundadır. Ben bu günlerde kendimi muhteşem hissediyorum ve vakit buldukça tatil için imkanlar yaratmaya devam ediyorum. Geçtiğimiz hafta yolumu yine Büyükada’ya düşürdüm. Ada sokakları arasında dolaşmak denizle bir bütün olmak inanın ki herşeye iyi geliyor.
Kendinize iyi bakın! sevgiler, 
Onurollstyle

mariano di vaio

topman

underwear

 tshirt – TOPMAN //  underwear – TOPMAN // accesories – Pandora / Delfince 

PHOTOGRAPHY
by
INSTAGRAM

Tropical

Hey everyone, As it’s still summer and you already know tropical print is a must have, I thought styling this beautiful t-shirt and short would be perfect at this moment!
*****
Merhaba yaz tüm güzelliği ile devam ederken ben de bir taraftan tadını çıkarıyorum. Bu yıl inanın ki bana çok iyi geldi sene başından başlayan tatil modu hala devam ederken her mevsimi doyasıya yaşadığımı hissediyorum. Benim için yazın vazgeçilmesi tropikal esintili tişört ve şortlar ya sizinkiler nedir?
Sevgiyle kalın :))

tshirt – Pull&Bear // shorts -Zara // eyewear – Pull&Bear // accesories – Pandora / Delfince 

PHOTOGRAPHY
by
INSTAGRAM