Songs of the Sea

firmoo eyewear
 Hello to everyone! my instagram (@onurollstyle) followers knows those in the past days firmoo I received a nice gift from. Most of my daily life at the computer because it is often the use of glasses, just prefer reading glasses, sunglasses, but also plenty of that or Firmoo www.firmoo.com from this address, you can examine
*****
Herkese merhaba! Beni instagramdan (@onurollstyle )takip edenler bilir ki geçtiğimiz günlerde Firmoo’dan güzel bir hediye aldım. Günlük yaşantımın çoğunu bilgisayar ve mobil cihazlar ile geçirdiğimden dolayı sıklıkla gözlük kullanıyorum ve bu hediye tam da benlik oldu. Firmoo‘nun web sitesinde birbirinden farklı çeşit gözlüklerinizi seçebilir hatta kendi numaranıza göre ayarlatabilirsiniz! Bu arada güneş gözlüklerine de bakmayı unutmayın.

firmoo glasses

firmoo eyewear

firmo eyewear

men wear

fashion style


Sweatshirts – Pull&Bear // Denim shorts – Levi’s // Eyewear – Firmoo

PHOTOGRAPHY
by
INSTAGRAM

OLYMPOS

Merhaba,  harika bir yolculuğa benimle gelin lütfen…
Beni instagramdan  ( @onurollstyle ) takip edenler bilecek ki Bu defa yolumu Antalya’ya 85 kilometre uzaklıkta bulunan tarihi eserlerin yanı sıra Caretta Caretta kaplumbağalarının yavrulama sahili olarak da bilinen Olimpos’un en meşhur yeri olan Kadir’in Ağaç Evlerine çevirdim. Bir haftalık tatilim sırasında öncelikle tatilden tam da beklediğim gibi bol huzur, doğa ile başbaşa kalma ve geri kalan zamanda deniz ve güneş ile buluşurken burada başka bir beni buldum. Gerçekten aradığım iç huzur için sabahın ilk ışığında uyanıp doğanın çıplak güzelliği karşısında yoga seansı ile başlayıp kendimi keşfe çıktığım nadir tatillerden birini yaşadım.
Bunu yanı sıra yeni başlayan dostluklar ve paylaşımlar da yanında cabası fazla sözü uzatmadan Olimpos’tan, ağaç evlerden bir demet fotoğraf ile sizi başbaşa bırakıyorum..

Kadirs Tree Houses

Kadirin ağaç evleri

Olimpos

Kadirin ağaç evleri

olympos