BLACK OR WHITE

Not sure if black or white but Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul is coming quite busy and I like it! 
Today I chose to wear new season’s from Zara..
 On Saturday I´m off to Ankara for the birthday of Kubilay Sakarya.  But for now follow me on instagram and watch my life! 
*****
Çok fazla emin değilim, Siyah ya da Beyaz fakat bu iki rengin birbiri ile temasını seviyorum.
Bugünkü kombinimi Zara’nın 2014 yaz koleksiyonundan kombinledim, yaz demek rahatlık demek e doğal olarak da seçimlerde buna dikkat etmek gerekiyor. Önümüzdeki yaz sezonu için Zara’nın dar paçalı pantolonuna bayıldım ayrıca bu yıl ki t-shirtler gerçekten harika!
Bu cumartesi sevgili blogger dostum Kubilay Sakarya‘nın bloğunun doğum günü vesilesi ile Ankara’ya gidiyorum. Ayrıca önümüzdeki haftalarda (10-14 Mart) Mercedes-Benz Fashion Week ve bunun için şimdiden heyecanla çalışıyoruz.
Bu arada not İnstagram‘da beni takip ediyor musunuz?


ALL COMBINE 
 ZARA
PHOTOGRAPHY
by

PERFUME


“Perfume is the key to our memories” 

Kate Lord Brown
Aromatik, çiçeksi, ferah, odunsu, mistik ya da baştan çıkarıcı…
Tenle bütünleşen bedenin gerçek kıyafeti ve asıl nasıl biri olduğunuzu ele verir kokular. O yüzden kendi kimliğinizdir kokunuz.
Günlük yaşantımda kullandığım 4 parfümüm var bunlardan bahsedecek olursak sırasıyla  Michael Kors– Michael,  Kenzo – Jungle, Tom Ford – Black Orkid,  Montale – Sole de Capri ve son olarak İtalya seyahatim sırasında keşfettiğim Gucci – Made to Measure hayatıma yeni girmesine rağmen aşına olmuş gibiyim.


PERFUME

PERFUME

W/ GUCCI

PHOTOGRAPHY
by
SARPER KESİM

SPEACIAL THANKS 
at
THE HOUSE OTEL

THE LOVE WITH GUCCI

duygu şenyürek


The second chapter of The love with Gucci is The Valentine’s day. On this special day, you would like to have a romantic dinner at one of restaurants or stay at home with a romantic concept which is stay away from everybody. of course, you would like to be the most handsome men on the earth to your partner: in my opinion, you definitely choose black on your combination… to get a harmony with your partner, therefore, you will be the excellent match for each other…
What do you think?
Happy valentine’s day… 
*****

#GucciileAşk hikayemizin ikinci bölümünde 2. konseptimiz sevgililer günü… 

İster dışarıda güzel bir akşam yemeğinde isterseniz geceyi başbaşa geçirip tüm gözlerden uzak romantizmin tadını evde geçirmek istiyor olabilirsiniz.İşte bu özel günde partnerinize her zamankinden daha şık gözükmek. Bu yüzden benim tavsiyem kesinlikle siyahtan yana olacaktır. Sevgililer günü için giymiş olduğum siyah Gucci takımım size de ilham olabilir. Partneriniz istediği rengi giyebilir siz de ona bu durumda rahatça eşlik edebilirsiniz. Ne dersiniz?
Harika bir sevgilier günü olsun.

.
onurollstyle

gucci women 2014

gucci shoes


 ALL COMBİNE W/ GUCCI

PHOTOGRAPHY
by
SARPER KESİM

SPEACIAL THANKS 
at
THE HOUSE OTEL

L’AMORE DI GUCCI

GUCCI MEN

L’AMORE DI GUCCI

Hello Everyone, 
The Valentine day is coming soon.This is one of the most significant days taking his power from love that starts with an innocent kiss or a red rose. Sometimes, lovers scrape their first letters of names on trees or benches and thus a new love story begins.They sign for endless love which has increased every passing day…

It doesn’t matter you have a darling or not, the most important thing is to have the love in your heart to celebrate The Valentine’s day together. I am saying “together” because Dear Duygu Senyurek were in front of the camera for you with #gucciileask slogan to show that ” everything starts to love a person”. The love has grown by sharing so they put their loves and efforts for this photo shoot to prove how much love we can spread all over the world. 
Happy Valentine’s day…
*****
Bir insanı sevmekle başlar herşey…
Herkese merhaba, önümüzdeki günlerde bildiğiniz üzere sevgililer günü, sevginin gücü ile harmanlanıp ortaya çıkan en önemli günlerden biridir sevgililer günü, masum bir öpücük veya bir gül ile başlar bu hikaye sonra bir banka veya ağaç kovuğuna kazınır isimlerin ilk harfleri belkide…
Her aşkın bir hikayesi vardır, sonsuz sevgiye imza atılır her başlangıçta  ve sonrası beklenir her geçen gün katlanarak aşk’la…
 İster sevgiliniz olsun, ister olmasın ama içinizde biraz olsun aşka dair bir kıpırtı oluyorsa işte bu sizin, bu bizim bu herkesin sevgi günü bizce…
Biz diyorum çünkü; sevgili Duygu Şenyürek ile bu özel ve anlamlı gün için yani aşk için #gucciileaşk sloganı ile kamera karşısına geçtik ve inandık ki “bir insanı sevmekle başlar herşey” değişir sevgi katınca büyür ve dört bir yana yayılır.
 Bizde kendi işimizin aşkı ile çıktık karşınıza,
sevgi, aşk her ne demek istiyorsanız adına gününüz kutlu olsun şimdiden. 


duygu şenyürek
GUCCİ BAG
duygu şenyürek

GUCCI 2014 COLLECTION

GUCCI WOMEN 2014
Onur Erol

gucci ayakkabı
gucci 2014 modelleri

valentine's day with gucci


 ALL COMBİNE W/ GUCCI

PHOTOGRAPHY
by
SARPER KESİM

SPEACIAL THANKS 
at
THE HOUSE OTEL

STILE E DETAGLI

Zaman su gibi akıp giderken bir Roma macerasının daha sonuna geldik. Umarım art arda yayınlamış olduğum postlardan sıkılmamış, aksine keyif almışsınızdır.
Daha önceki postlarımda da sıkça bahsetmiş olduğum gibi erkeklere yönelik tasarımların Türkiye’de yok denecek kadar azlığı fikrim gün geçtikçe kafamdan siliniyor. Tanıştığım tanışmadığım, bahsi geçen ve bu konu üzerine çalışan bir çok kişinin artık farkındayım ve ilerleyen zamanlarda inanıyorum ki Türkiye’de erkek modası hakketiğini düşündüm yerde olacaktır. 
Bugünkü kombinimde de ilkbahar-yaz erkek koleksiyonları ile karşımızda olacak Zeynep Şimşek tasarımı gömlek ve ceket ile kamere karşısındaydım.
Sıranın dışında durmayı ve aynı kalıplar arasında olmamayı gerçekten sevdiğimi anlamış ki sevgili Zeynep, bu güzel gömleği benim için gerçekten kısa süre içerisinde yetiştirdi. 
Koleksiyonun diğer parçalarını inanın ki ben de çok merak ediyorum.  biliyorum ki gerçekten güzel şeyler olacak :))


COLLECTION
BY
2014



PHOTOGRAPHY
 Ayşe Ebru Yardımcı 

 @ayebyar

FONTANA DI TREVI

trevi fountain
Hello everyone,

As you know that when you travel to Italy, the first thing comes to your mind is Trevi Fountain (Fontana di Trevi) .It is the one of the popular tourist attraction and it is believed  that the one who  throws one coin in the water at first time she/he comes there  again, if the one throws two coins in it, it means she/he falls in love with someone , for living in Italy, you have to throw three coins in the water.
I think the best time going to Trevi Fountain is “the midnight”, if you ask me why? Because of being very crowded before  the midnight, you can’t focus on the history, the magic of water sound, I mean if you really want to feel the soul , there must be silence except from the ryhtm of the water.
 I would like  to recommend to you a place where you can find home made  Italian food. ( it is called “trattoria” in Italian language )
The  Angelina Trevi – I  strongly suggest to you to try its tramisu with great espresso!
See you soon, Ciao tutti 🙂
*****
Herkese selam,
Bildiğiniz gibi İtalya’ya yolu düşen herkesin uğrak yeridir Aşk Çeşmesi…
İnanışa göre çeşmeye atılan paranın ve para adetlerinin de bir anlamı vardır. Atılan tek bozuk para tekrar Roma’ya gelmek, çift bozuk para aşık olmak ve üç bozuk para ise Roma’da yaşamak için olduğuna inanılır. Bu yüzden ki gittiğinizde para atmak ve fotoğraf çektirmek için uzunca bir sıra beklmeniz gerekebilir.
Benim tavsiyem ise gece yarısından sonra aşk çeşmesine mutlaka uğramanızdan yana olacaktır. Nedenine gelince sadece suyun büyülü sesi ile başbaşa kalabileceğiniz ve o büyülü dünyaya suyun ritmi ile ulaşabileceğiniz kanısındayım.
Bu arada eğer yolunuz oraya kadar düşmüşse veya düşecek ise size bir yer tavsiye edeceğim Angelina Trevi, turistlerin değil ama gerçek Italyanların uğrak yeri olan italyan ev yapımı yemeklerinden test edip meşhur tatlıları olan tramusu ve harika espressonuzu yudumlamaktan keyif alacağınıza inanıyorum!
Görüşmek üzere, Ciao tutti 🙂

trevi fountain
                  Di tutto quanto c’è in Roma la fontana [di Trevi] è certamente l’attrazione più forte.
(John H. Secondari)
roma trevi
roma
fontana di trevi coin
Angelina Trevi Roma

Trench-Coat 
Topman
Skinny
Topman
Boot 
Bershka
Eyewear
Ray-Ban

PHOTOGRAPHY

 Ayşe Ebru Yardımcı 
www.ayebyar.com