AFTER 2 YEARS with MARITSA



Sevgili Meriç nam-ı diğer Maritsa’nın dün akşam  atiye sokaktaki The House Cafe’nin üst katında gerçekleşti, bir çok modacı ve blogger’ların da davetli olduğu partiden keyif almamak neredeyse imakansızdı. Maritsa‘nın kendi tasarımlarının da sunulduğu partide bir taraftan da geceye özel hazırlanmış   MR. present videosu barkovizyonda dönüyordu.

Meriç ile yaptığımız başka bir çekim burada!


Fotoğraflarımı kim mi  çekiyor ? İşte bu güzellik Ayşe Ebru Yardımcı



Peki ben ne giydim?

Gömlek: DUFY
Pantalon,Ceket, Ayakkabı : ZARA
Çanta: GUCCİ
Piton Bileklikler ve Kemer : BEGART
Kolye: BEGART



  
 Photography:  Ayşe Ebru Yardımcı 

Exotic leather…


Perşembe günü sevgili Maritsa‘nın 2 yıl partisi var!  partide ne giyeceğimi düşünmekle geçirdiğim bir kaç gün sonunda nihayet  bugün tüm herşeyi hallettim!

Giyeceğim kıyafet hakkında bir bilgi verme gibi bir niyetim yok fakat takılarım BEGART‘tan, bir kısmını  şimdiden size gösterebilirim 🙂
Bakalım beğenecek misiniz?

Biliyorum ki bir çok süpriz bizi bekliyor olacak ve bugün bir tanıtım videosuyla karşımıza başka bir web sayfasıyla çıktı maritsa!

iste o video’nun bulunduğu sayfa 

  

Stile Gucci Uomini

Gucci Men Style

YÜZÜME SÜR ELİNİ

Suya bırak izini 
Tutsun yasını 
Al yüzüne sür
Alın yazımı sonra

Sakla toprağında kendi izini
Sürme elini kimseye
Dikme gözünü
Sakla sözünü

Sana adam yüreğimle
Tüm kadınlığımla geldim
Sen bir severken
Ben iki işittim

Duruşuna kurban olduğum
Evimin direği
Gözümün nuru
Deli olma gör gerçeği

Gittiğini  yeri iyi belle aklına
Yıllar geçer gelmez aklına
Var şimdi bunun farkına
Deli olma gel koynuma

Sana adam yüreğimle
Tüm kadınlığımla geldim
Sen bir severken
Ben iki işittim

Merhaba, bu fotoğraflarla  bir şiirimi paylaşmasam olmazdı…
Hikaye bu ya üzgün bir adam, ardında saklı bir aşk ve hüzünle onu ifade edişi sevgili Ayşe Ebru Yardımcı’nın Styling yaptığı yine çok güzel karelerle karşınızda olmaktan mutluyum.

erkek moda blogger, erkek moda blog, man fashion blog, erkek moda bloggerları,style blogları, moda stili erkek


erkek moda blogger, erkek moda blog, man fashion blog, erkek moda bloggerları


  
 Photography & Styling:  Ayşe Ebru Yardımcı 
Gömlek : Cotton Bar
Ceket: Codentry
Pantalon: Codentry
Ayakkabı: Jack Purcell

Moda’nın Adresi STİLKOLİK


Birçok moda bloggerı gibi bende STİLKOLİK‘teyim.

 Kendi giyiminizin bir günlüğünü çıkararak başkalarına esin kaynağı olmak, ne giysem diye karar veremiyorsanız  STİLKOLİK‘e göz atmanızda fayda var.  Geçen hafta İvana Sert STİLKOLİK’TEN  en iyi stilleri seçti ve 3. stil ise benim  chain reaction‘um oldu. Kazandığım hediye çekiyle hemen JEANSLAB‘den alışverişimi yaptım ve fotoğraflarda gördüğünüz Fred Perry çantamı  aldım.  Jeanslab’de birçok markayı rahatlıkla sipariş edebileceğiniz gibi bi günde dekapınıza teslim ediyor. 
iyi alışverişler 🙂


   Photography & Styling:  Ayşe Ebru Yardımcı 
Çanta: Fred Perry
T-shirt : Benetton
Askılı Pantalon: Stones ınc

Gül Ağış, LUG VON SIGA’nın 2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Gül AĞIŞ & ME
Ruhunda Anadolu’nun dokusu olan bir koleksiyon, hem etkileyici hem gerçekçi oluşu beni benden alıyor…

Sevgili Gül AĞIŞ, LUG VON SIGA’nın 2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu ile bu kız çocuklarının farklı bir hayat umuduna dokunuyor.


Türkiye’nin özellikle doğu bölgelerinde kız çocuklar okula gönderilmiyor, kendilerinden yaşça büyük erkeklerle aile zoruyla evlendirilerek kendi yazmadıkları bir kaderi yaşamaya mahkum ediliyorlar. 

Bir defile olsaydı belkide bu kadar keyif alamazdım. Ayten Alpün’ün objektifiyle hayat bulan “Gözyaşlarım Şahidimdir” koleksiyonunu fotoğraf sergisinde kendimi modanın ve sanatın tam içinde buldum. Ayrıca koleksiyonunda styling Hakan Öztürk imzasını taşıyor olması da başka bir boyut tabii ki emeğinize, ruhunuza sağlık.


my street fashion


Nihayet havaların güzelleştiği şu günlerde sweet ile dışarıda gezmenin keyfini yaşamaya başladım. yoğun geçen kış mod’umdan sonra gezmek gibisi yokmuş 🙂 sokakta ne mi giydim bakınız…




  Sweatshirt: Gap
Pantalon: Zara
Ayakkabı: Zara

                                                                  

                                                                      

l’uomo di stile…


Erkek modasında şapka ve papyon…

Bir önceki bloguma bir cap ve ceket ile daha ekleyip farklı bir tarz oluşturdum.  bu stil ile moda dergilerinden fırlamış gibi olabilirsiniz:) 

gömlek: Zara

pantalon: Codentry

ceket: Network

cap: MİNT by Goorin

chain reaction

Zincir tepkimesine hazır mısın? kendimi bu tepkimenin içerisinde o kadar özgür ve sıradışı hissettım ki…


Chain Reaction’da aynı zincir tepkimesinde olduğu gibi, materyaller birbiriyle tepkimeye giriyor, ortaya tasarım aksesuarlar çıkıyor. Tepkime, onu taşıyan kişi ile devam ediyor. Onu kullandığı ortamla, giydiği kıyafetlerle tepkime sürüyor ve her defasında farklı bir şıklık sunuyor. 

gömlek: Zara
pantalon: Codentry

Chain Reaction aşağıdaki noktalarda:

* Pop-Up Store Akmerkez (Giriş kat)

* Building
Serdar- ı Ekrem C,27/A Doğan apartmanı karşısı, Galata
0212 2430717
www.chainreactionistanbul.com

Cheers!

Parti oldu mu kayıtsız ordayım, hele birde içinde modanın ruhunu taşıyorsa o daha başka tabii ki,  geçtiğimiz ay Londra’da yaşayan ve birçok butiklere marka danışmanlığı ile tasarımcılık yapan Aslı Jackson yeni koleksiyonunun enstalasyonu için W Lounge’ta  bir davete katıldım fakat fotoğraflar elime yeni ulaştığı için ancak bugüne post edebildim. ‘Re-fashion Creative Recycling’ felsefesinin hakim olduğu tasarımlarını Elif Ece Uzun modelliğinde , ünlü ressam Naz Cumur’un doğaçlama resim performansı ve flamenko dansçısı Soydan Çetin eşliğinde sunan Jackson, misafirlere değişik bir gece yaşattı.
Time-Out sponsorluğunda, dergi editörlerinden Rene Ames tarafından organize edilen “ISTstyle Party “ye, moda ve sanat severler ile Cemil İpekçi ve Ülkü Adatepe gibi tanınmış simalar da katıldı. Jackson’ın ilginç ve dikkat çekici kreasyonlarının farklı bir yaklaşımla sunulduğu gece, Avrupa ve Amerika’da büyük başarılara imza atmış müzisyen Ahmet Akkaya ile tasarımcının, bu gece için özel olarak hazırladıkları şarkıyı seslendirdikleri After party ile devam etti. Bize, gerçekleştirdiği enstalasyon ile tadı damağımızda kalan bir gece yaşatan Aslı Jackson’ın bundan sonraki çalışmalarını heyecanla bekliyoruz!..