Sono İtaliano Vero

İkinci İtalya turuda tamamlamış durumda…
  Her defacsında yeniden hatta defalarca gitmeyi ve yerleşmeyi oralı olmayı, sabah bir shut espresso ile güne uyanmayı defalarca şiirler yazmayı  özellikle Roma’nın içinde her defasında kaybolmayı çok istiyorum. Beni tanıyanlar bilirler ki deli İtalya sevdalısıyım. 

Mağaza vitrinleri önünde fotoğraf çektrmeye bayılmasam da bu mağaza önünde çektirmek için sabırsızlanmadım değil! İçerisi harika notebook, ajandalarla doluydu ve boş çıkmakta olmazdı.
Şimdi, ilk olarak Roma sonrasında Floransa ve Venedik gezimizden beğendiğim bir kaç kare 🙂

Ya üşürsem?

Merhaba, havaların soğumaya başladığı bu günlerde mutlaka gardorabımızda duran bir trençkotunuz vardır.  Ee şüphesiz benimde olması doğal…

İnternetten alışveriş yapmayı gerçekten seviyorum. bir mağazaya gidip alacağım ürünü deneme gibi bir adetim olmadığından gönül rahatlığı ile alışverimi internet sitelerinden yapabiliyorum.

Bu gördüğünüz Trençkot adını sıkça duymadığım G-SHOP marka ve  www.ebay.com’dan  çok beğendiğim için siparişi verip almıştım. her mevsim kullanabileceğim bir kıyafet olduğu için yolculuklarda veya gündelik yaşamda hep kurtarıcım olmuştur.

by @ayebyar photography